Betalen – ENDO Amstel & Vecht – Mijdrecht

Betalen

Onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de nota dat niet betaald wordt door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring onvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben.

Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Uw gegevens worden volgens de huidige richtlijnen vertrouwelijk behandeld.

Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan onze patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum biedt mijnandersnota.nl de digitale factuur op andere wijze aan u aan. De huidige werkwijze waarbij u per e-mail een link naar de factuur ontvangt en een aantal controlevragen dient te beantwoorden, wordt uitgebreid met het toesturen van een toegangscode per SMS. Zodra u op de link klikt, wordt er een toegangscode
naar uw mobiele telefoon gestuurd. Deze code kunt u dan naast uw postcode, huisnummer en geboortedatum invoeren in de daarvoor
bestemde velden. Wanneer alle gegevens en de toegangscode op correcte wijze worden ingevuld, wordt hierna de factuur geopend.

Specialist in mondgezondheid

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op